På skatteverket.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Logotyp, till startsidan

BioGaia AB

Organisationsnummer 556380-8723
Namnändringar och notering på lista
ÅrKommentarer
 B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm (Nordiska listan)
1998Ny notering på O-listan 28 maj
Emissioner m.m.
ÅrVillkor1:a dag exkl. em.rätt/efter split
20161 Infant Bacterial Therapeutics:1022/3
1998N 1:4, kurs 24 kr3/6
1998S 1:10 (omv.split). Denna skedde före bolaget noterades på O-listan. 
Övrigt
ÅrKommentarer
2016Utdelning av Infant Bacterial Therapeutics AB. En (1) A-aktie i BioGaia berättigar till en (1) aktieandel av serie A i IBT och en (1) B-aktie i BioGaia berättigar till en (1) aktieandel av serie B i IBT varvid tio aktieandelar av serie A berättigar till en (1) A-aktie i IBT och tio aktieandelar av serie B berättigar till en (1) B-aktie i IBT.
 Denna utdelningsrelation innebär att vissa aktieägare i BioGaia inte kommer att erhålla ett tillräckligt antal aktieandelar för att erhålla en aktie i IBT. För det fall en aktieägares innehav i BioGaia inte är jämnt delbart med tio kommer de överskjutande aktieandelar som inte kunnat utnyttjas för erhållande av aktie i IBT att sammanläggas till hela aktier vilka kommer att säljas på Nasdaq First North för respektive aktieägares räkning. Försäljning kommer att genomföras courtagefritt genom Carnegie Investment Bank AB:s försorg. Därefter kommer försäljningslikviden att fördelas mellan berörda aktieägare i proportion till de andelar som varje aktieägare är berättigad till för att sedan utbetalas via Euroclear Sweden AB.
 Lex Asea är tillämpligt. Av anskaffningsutgiften för aktier i BioGaia AB bör, oavsett serie, 99,1 procent hänföras till dessa aktier och 0,9 procent till erhållna aktier i Infant Bacterial Therapeutics AB.
Allmänna råd/Rekommendationer
AktieAnledningNummer
BioGaia - Infant Bacterial TherapeuticsUtdelningSKV M 2016:8länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
  SKV A 2016:10länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Skatteverket

Till toppen