På skatteverket.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

För närvarande har vi vissa störningar i telefonin till skatteupplysningen.

Logotyp, till startsidan

T2 – Inkomst av tjänst för inkomstgivande hobby

SKV 2051

Inkomstår

Din PDF-blankett skapas. Nedladdningen börjar inom några sekunder längst ner i detta fönster...
Din PDF-blankett skapas. Nedladdningen börjar inom några sekunder längst ner i detta fönster...
Övriga relaterade blanketter SKV-nr

För dig som surfar med mobil eller surfplatta

Denna blankett kan fyllas i direkt på datorn. Därför går den bara att öppna på en dator med Windows eller Mac OS X och programmet Adobe Reader.

Information

Blankett T2 ska du använda om du bedrivit inkomstgivande hobby, dvs. inkomstgivande självständig verksamhet som inte är näringsverksamhet. Exempel på hobbyverksamhet är hemslöjd, trädgårdsodling, biodling, djuruppfödning, kulturell verksamhet och hästsport.

Har du e-legitimation kan du enkelt lämna bilagan via vår e-tjänst Inkomstdeklaration 1. Du skapar bilagan själv. Den finns tillgänglig under rubriken ”Bilagor som du kan välja att lägga till”.

Vart skickar jag blanketten?

Skicka blanketten till den adress som står på blanketten. Om det inte står någon adress där kan du skicka blanketten till ditt skattekontor.

För att kunna öppna filen och läsa den behöver du ett program som kan läsa pdf-filer. Behöver du installera ett program, exempelvis Adobe Reader, kan du ladda ner det från internet. Tips om pdf-dokument

T2 – Inkomst av tjänst för inkomstgivande hobby
Skatteverket

Till toppen