På skatteverket.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

För närvarande har vi vissa störningar i telefonin till skatteupplysningen.

Logotyp, till startsidan

Skatteverkets rapporter 2014

Här kan du kan ladda ner Skatteverkets rapporter. Det finns bland annat skattestatistiska årsböcker och rapporter om medborgarnas synpunkter på Skatteverket. 

  
Rapporter
NamnRapporten avser
Taxes in Sweden 2014. A summary of the Tax Statistical Yearbook of SwedenTaxes in Sweden 2014. A summary of the Tax Statistical Yearbook of Sweden
Skatter i Sverige – Skattestatistisk årsbok 2014Skatter i Sverige – Skattestatistisk årsbok 2014
Resultat från de årliga undersökningarna 2014Resultat från Skatteverkets årliga attitydundersökning bland medborgare och företag.
Brukarundersökning,företag 2013Företagens synpunkter på Skatteverkets sätt att arbeta. Resultat från en riksomfattande undersökning september–oktober 2013.
Handbok: Tobak - myndigheter, verktyg och befogenheterVisar på de olika verktyg och regler som myndigheterna har i sitt arbete att övervaka och kontrollera tobaksförsäljningen.
Rapport: Effekter på skatteundandragande av sänkt restaurangmomsRegeringsuppdrag att utvärdera effekterna på skatteundandragande av sänkt restaurangmoms.
Promemoria: Skatteplanering med ränteavdrag i företagssektornRegeringsuppdrag kring skatteplanering med ränteavdrag i företagssektorn. Externa lån och nya metoder för kringgåenden av 2009 års lagstiftning.
Rapport: Skattefelets utveckling 2007-12Regeringsuppdrag kring skattefelets utveckling i Sverige år 2007-2012.
The development of the tax gap in Sweden 2007-12In English
Utvärdering av reglerna om dokumentationsskyldighet vid internprissättningRegeringsuppdrag att utvärdera reglerna om dokumentationsskyldighet vid internprissättning
Skatteverket

Till toppen