På skatteverket.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

För närvarande kan det vara problem med att logga in på Mina sidor.

Logotyp, till startsidan

Inkomstdeklaration 3 – Ideella föreningar, stiftelser m.fl.

SKV 2003

Räkenskapsår

Din PDF-blankett skapas. Nedladdningen börjar inom några sekunder längst ner i detta fönster...
Din PDF-blankett skapas. Nedladdningen börjar inom några sekunder längst ner i detta fönster...
Övriga relaterade blanketter SKV-nr
Beräkning – Avskrivningar (hjälpblankett) (SKV 2194) SKV 2194

För dig som surfar med mobil eller surfplatta

Denna blankett kan fyllas i direkt på datorn. Därför går den bara att öppna på en dator med Windows eller Mac OS X med programmet Adobe Reader.

Information

Blanketterna innehåller dels särskild självdeklaration för ideella föreningar, stiftelser m.fl., dels särskild uppgift för ideella föreningar, stiftelser m.fl. som helt eller delvis ska undantas från skattskyldighet samt räkenskapsschema.

Deklarationen består av en huvudblankett och fyra huvudbilagor. Huvudblanketten ska alltid undertecknas och lämnas in på papper. Vilka av huvudbilagorna (INK3K, INK3SU, INK3R och INK3S) som du ska bifoga till huvudblanketten beror på om och hur beskattning ska ske. Huvudbilagorna kan du lämna elektroniskt. Du kan också lämna underbilagorna N3B, N4, N7 och N8 elektroniskt.

Informationsträffar

Skatteverket har särskilda informationsträffar för ideella föreningar.

Se efter om det finns inplanerade datum i din region.
Informationsträffar

Vart skickar jag blanketten?

Skicka blanketten till den adress som står på blanketten. Om det inte står någon adress där kan du skicka blanketten till ditt skattekontor.

För att kunna öppna filen och läsa den behöver du ett program som kan läsa pdf-filer. Behöver du installera ett program, exempelvis Adobe Reader, kan du ladda ner det från internet. Tips om pdf-dokument

Skatteverket

Till toppen