På skatteverket.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Jag förstår
Meny
Logotyp, till startsidan

Ställ en fråga

Här kan du ställa en allmän fråga som gäller dig som privatperson eller ditt företag. Har du ett pågående ärende hos oss använder du också detta formulär. Har du ett brådskande ärende ber vi dig att ringa oss på 0771–567 567.

Välj Privat (för privatperson) eller Företag och sedan ämnesområde för att komma till ifyllningsrutan.  

Många frågar oss nu

Just nu får vi många frågor och därför kan det ta längre tid att få svar via mejl. Men vi gör allt vi kan för att du ska få svar så snart som möjligt. Tack för ditt tålamod!

Ställ en fråga

Vi vill hjälpa dig på bästa sätt! Med vårt formulär i tre steg kommer din fråga till rätt handläggare direkt och du får snabbare svar. Har du ett pågående ärende hos oss använder du också detta formulär. Här får du även tips på bra tjänster och svar på vanliga frågor.

Min fråga gäller:

Du behöver en bekräftelse på att vi har tagit emot din fråga. Om du har problem att skicka in formuläret - tryck en extra gång på "Skicka" och vänta tills du ser en bekräftelse. Tänk på att stora filer kan ta längre tid att skicka in. Vi ber om ursäkt för att det inte fungerar alla gånger och jobbar på att åtgärda felet.

Ställ en fråga & kontakt i ärende
Skatteverket

Till toppen