På skatteverket.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

För närvarande har vi vissa störningar i telefonin till skatteupplysningen.

Logotyp, till startsidan

Utveckling av digitala tjänster

Var med och forma framtidens digitala tjänster för företagare och arbetsgivare. Här hittar du som är programvaruutvecklare bland annat information om våra öppna data och regelverk som påverkar tekniska lösningar.

Ett av Skatteverkets viktigaste uppdrag är att förenkla för företag och privatpersoner. Att skapa och erbjuda öppna API:er (applikationsprogrammeringsgränssnitt) är en förutsättning för att vi ska kunna åstadkomma integrerade tjänster och i förlängningen digitaliserade informationskedjor.

Vi ska ta vara på de möjligheter digitaliseringen i samhället ger men vi kan inte göra detta själva. Innovativ utveckling kräver samverkan.

Hjälp oss att utveckla framtidens digitala tjänster

Var med och forma våra nya tjänster och skapa utveckling tillsammans med oss. Kontakta Jan Sjösten på 010-574 81 48 eller jan.sjosten@skatteverket.se om du har frågor, synpunkter eller något annat du vill dela med dig av.

Skatteverkets öppna data

Vi publicerar kontinuerligt ny information för vidareutnyttjande. Idag hittar du till exempel statistik för rot- och rutbetalningar, kommunala skattesatser och skattetabeller.

Nyheter inom området

Här får du fortlöpande information om vad som händer inom området. Du kan också prenumerera på våra nyheter.

Kontaktperson

Har du frågor, synpunkter eller något du vill dela med oss?

Kontakta Jan Sjösten på 010-574 81 48 eller jan.sjosten@skatteverket.se.

Utveckling av digitala tjänster
Skatteverket

Till toppen