På skatteverket.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

För närvarande har vi vissa störningar i telefonin till skatteupplysningen.

Logotyp, till startsidan

Mejla

Vi vill hjälpa dig på bästa sätt. Du kan därför kontakta oss via våra olika mejlformulär. Det gör att din fråga eller synpunkt hamnar hos rätt person.

Vad vill du göra?

Välj i första hand Ställa en fråga för att få svar på en fråga som gäller dig som privatperson eller ditt företag. Du använder också detta formulär om du har ett pågående ärende hos oss.

Ditt mejl till Skatteverket kan vara försenat

Den 12–13 september inträffade ett fel i vår e-posthantering. Du som har skickat ett mejl via vårt formulär under den period som felet pågick har inte fått något bekräftelsemejl. Felet är nu åtgärdat, och vi arbetar med att se till att alla mejl hamnar där de ska. Först när det är klart får du bekräftelsemejlet från oss.

Varning för falsk e-post

Vi varnar för falsk e-post som ser ut att komma från Skatteverket. Öppna inte dessa e-postmeddelanden då de kan innehålla virus, utan släng dem direkt. Är du orolig kan du kontakta din egen it-support. Du behöver inte kontakta oss om du har fått ett sådant meddelande. Vi har polisanmält detta.

Skatteverket

Till toppen