På skatteverket.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

För närvarande kan det vara problem med att logga in på Mina sidor.

Logotyp, till startsidan

Viktiga datum

Här hittar du viktiga datum för dig som privatperson och för ditt företag.

Observera att om ett datum för redovisning och inbetalning för moms- och arbetsgivaravgifter infaller på en lördag, söndag eller allmän helgdag gäller i stället påföljande vardag.

Välj din företagsform Enskild näringsidkare är du som har F-skatt samt dödsbon med enskild firma. Till handels- och kommanditbolag räknas också partrederier. I aktiebolag och föreningar ingår: fåmansföretag, ideella föreningar, ekonomiska föreningar, bostadsrättsföreningar, stiftelser, samfälligheter och trossamfund.
Välj redovisningsperiod för momsdeklaration
Välj omsättning i miljoner kronor
Välj när ditt räkenskapsår slutar Välj sista månaden i ditt räkenskapsår. Sista månaden är alltid december för enskilda näringsidkare, handelsbolag (där en fysisk person ska beskattas för hela eller delar av bolagets inkomst) och samfällighetsförvaltande juridiska personer, därför är det förvalt.
Dina val sparas som kakor (cookies) på din dator. En kaka är en liten textfil som lagras i din dator när du besöker olika webbsidor. Viktiga datum lagrar dina val i tio månader så att du inte behöver göra om dem nästa gång du går in här.
Skatteverket

Till toppen