På skatteverket.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Logotyp, till startsidan

Mina sidor

På Mina sidor är det enklare för dig som privatperson och företagare att hitta rätt. Förutom våra e-tjänster kan du se uppgifter om folkbokföring, skatter, deklarationer, fastigheter och företag direkt på Mina sidor.

Använd våra e-tjänster

När du är inloggad på Mina sidor kan du enkelt växla mellan olika e-tjänster. För att se uppgifter om ett företag ska du vara ensam firmatecknare eller deklarationsombud. Du kan inte se uppgifter om ett företag där du endast är delägare.

00-24

Dina åsikter är viktiga för oss

Mina sidor är under ständig utveckling och arbetet är användardrivet, vilket innebär att vi utgår från användarnas behov när vi utvecklar tjänsten. Därför behöver vi veta vad du tycker om Mina sidor. Som inloggad kan du lämna dina synpunkter och förslag via knappen "Tyck till".

Om du har allmänna frågor om våra e-tjänster eller om dina uppgifter hos Skatteverket ber vi dig att ringa Skatteupplysningen, 0771-567 567.

Skatteverket

Till toppen