På skatteverket.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Jag förstår
Meny
Logotyp, till startsidan

Skatteverkets rapporter 2016

Här kan du kan ladda ner Skatteverkets rapporter. Det finns bland annat skattestatistiska årsböcker och rapporter om medborgarnas synpunkter på Skatteverket. 

  
Rapporter
Namn Rapporten avser
Kartläggning och analys av delningsekonomins påverkan på skattesystemet Skatteverket har i regleringsbrevet 2016 fått i uppdrag att kartlägga och analysera delningsekonomins påverkan på skattesystemet.
Åkeriverksamhet i Sverige Granskning av ett urval av svenska åkerier som bedriver godstransporter med trailer.
Skatteplanering i företag inom välfärdssektorn Del 2 av rapport som granskar skatteplanering i företag inom välfärdssektorn. Del 1 kom i augusti 2015.
Rapport regeringsuppdrag till Skatteverket (N2015-3779-EF) Rapportering av Skatteverkets uppdrag att följa statliga myndigheters anslutning till Mina meddelanden (N2015-3779-EF) och att verka för företags anslutningar.
Skattekontot och intäktsräntan Rapport som bl a utreder om det finns pengar på skattekontot som inbetalats för att generera ränta.
Skatteplanering med ränteavdrag i företagssektorn Rapport om tillämpningen av 2013 års ränteavdragsbegränsningsregler för företag samt en kartläggning av ränteavdragen som gjorts under 2009–2014, även skatteplanering med externa lån.
   
   
   
Skatteverkets rapporter 2016
Skatteverket

Till toppen