På skatteverket.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

För närvarande har vi vissa störningar i telefonin till skatteupplysningen.

Logotyp, till startsidan

Samverkan

Skatteverket samverkar med andra myndigheter inom många områden. Servicekontoren och företagarsajten verksamt.se är två exempel. Ett annat exempel är en myndighetsgemensam samverkan mot organiserad brottslighet. 

Servicekontor

Skatteverket driver tillsammans med Försäkringskassan och Pensionsmyndigheten ett antal servicekontor. Där kan varje handläggare hjälpa dig med både skatte-, försäkrings- och pensionsfrågor. Du kan alltså ordna allt på ett och samma ställe när du till exempel ska flytta till en annan ort eller starta ett företag.

Många servicekontor håller till i samma lokaler som Arbetsförmedlingen.

Myndigheter i samverkan mot organiserad brottslighet

Myndigheter som samverkar mot den organiserade brottsligheten har tagit fram sin andra rapport. Idag är det totalt tolv myndigheter som samarbetar kring de här frågorna.

Samla och läs din myndighetspost digitalt

Du vet väl att du kan få din myndighetspost digitalt, istället för på papper? Tjänsten heter Mina meddelanden och förvaltas av Skatteverket.

Du behöver e‑legitimation och en säker digital brevlåda som är ansluten till Mina meddelanden.

Sedan kan du öppna din myndighetspost med e‑legitimationen och läsa den på datorn, på läsplattan och på mobilen – när som helst och var du än är.

Mina meddelanden. Skaffa en säker digital brevlåda. Läs post från myndigheter och kommuner digitalt. Samlat och säkert var du än är.

Företagarsajten verksamt.se

Du som är eller vill bli företagare kan använda webbplatsen verksamt.se. Där samlar Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket nyttig information och en rad tjänster.

Samverkan
Skatteverket

Till toppen