På skatteverket.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Jag förstår
Meny
Logotyp, till startsidan

Deklaration 2014

Fick du ditt slutskattebesked i december och har skatt att betala? Senast den 12 mars 2015 ska pengarna finns på Skatteverkets konto.

Företagare som har deklarerat på pappersblankett fick sina pengar och sitt slutskattebesked i december, förutsatt att granskningen av  deklarationen var klar.

Omprövning av Skatteverkets beslut

Tycker du att slutskatten är felaktig eller har det tillkommit nya uppgifter som kan påverka din skatteberäkning? Då kan du begära omprövning hos Skatteverket inom sex år (det vill säga före utgången av år 2019). Du begär omprövning genom att skicka ett brev till det skattekontor som har fattat beslutet. Kom ihåg att skriva under brevet.

Deklaration 2015

Du kan börja deklarera för inkomståret 2014 den 19 mars då e-tjänsten öppnar. Utskicket av blanketter och information påbörjas den 16 mars. Du som avbeställt pappersblanketten och anmält dig via Mina meddelandet får istället en avisering till din säkra brevlåda.

Sista dagen att lämna in årets deklaration är den 4 maj.

Få ditt beslut digitalt

Med Mina meddelanden får du post från Skatteverket i din digitala brevlåda.

Deklaration 2014
Skatteverket

Till toppen