På skatteverket.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

För närvarande har vi vissa störningar i telefonin till skatteupplysningen.

Logotyp, till startsidan

Särskild postadress

Om du vill ha din post till en annan adress än folkbokföringsadressen under en period på minst sex månader ska du anmäla en särskild postadress. Anmälan gör du i den här e-tjänsten. Den särskilda postadressen kan vara i Sverige eller utomlands.

Det tar upp till två veckor innan din anmälan om särskild postadress registreras. 

Logga in till e-tjänsten

Öppettider: 00-24

Mobil e-legitimation

Använd Mobilt BankID för att logga in på din dator.

Det här kan du göra

  • anmäla särskild postadress för dig själv och övriga familjemedlemmar som är folkbokförda på samma adress som du
  • avsluta tidigare anmäld särskild postadress för dig själv eller övriga familjemedlemmar som är folkbokförda på samma adress som du.

Bevaka din adress gratis

Du som har en säker, digital brevlåda för myndighetspost får nu ett meddelande så fort din folkbokföringsadress ändras i vårt register. Tjänsten är gratis och det är ett snabbt och säkert sätt att hålla koll på din adress.

I den digitala brevlådan anger du själv om du vill ha ett sms eller ett mejl när du får myndighetspost från Skatteverket eller andra myndigheter.

På minameddelanden.se hittar du information om hur du gör för att få en säker, digital brevlåda samt vilka utskick du kan få digitalt från Skatteverket och andra myndigheter.

Särskild postadress
Skatteverket

Till toppen