På skatteverket.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Jag förstår
Meny
Logotyp, till startsidan

NEA – Inkomst av näringsverksamhet – Enskilda näringsidkare

SKV 2164

Räkenskapsår

Din PDF-blankett skapas. Nedladdningen börjar inom några sekunder längst ner i detta fönster...
Din PDF-blankett skapas. Nedladdningen börjar inom några sekunder längst ner i detta fönster...
Övriga relaterade blanketter SKV-nr
Förenklat årsbokslut – Enskilda näringsidkare (SKV 2150) SKV 2150
NE – Inkomst av näringsverksamhet – Enskilda näringsidkare (SKV 2161) SKV 2161

Tänk på att:

  • Du kan inte skriva in ett bokslutsdatum som ligger mer än tre månader fram i tiden eftersom blanketten inte är klar än.

För dig som surfar med mobil eller surfplatta

Denna blankett kan fyllas i direkt på datorn. Därför går den bara att öppna på en dator med Windows eller Mac OS X med programmet Adobe Reader.

Information

Blanketten är en underbilaga till blankett NE. Den kan lämnas av fysisk person eller dödsbo som har flera verksamheter med skilda bokföringar eller som driver näringsverksamhet med någon annan och har gemensam bokföring.

Har du e-legitimation kan du välja att använda vår e-tjänst Inkomstdeklaration 1. Där skapas en automatisk NEA-bilaga som du lämnar in tillsammans med din inkomstdeklaration.

Vart skickar jag blanketten?

Skicka blanketten till den adress som står på blanketten. Om det inte står någon adress där kan du skicka blanketten till ditt skattekontor.

För att kunna öppna filen och läsa den behöver du ett program som kan läsa pdf-filer. Behöver du installera ett program, exempelvis Adobe Reader, kan du ladda ner det från internet. Tips om pdf-dokument

NEA – Inkomst av näringsverksamhet – Enskilda näringsidkare (SKV 2164)
Skatteverket

Till toppen