På skatteverket.se använder vi kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda vår webbplats godkänner du detta. Vad är cookies?

Jag förstår
Meny

Just nu är det svårt att ringa in sin deklaration på telefon 020-56100. Vi jobbar på att lösa problemet så snart som möjligt. 

Just nu kan det vara svårt att komma fram till Skatteverkets växel, på grund av tekniska problem.

Logotyp, till startsidan

Mejla

Vi vill hjälpa dig på bästa sätt. Du kan därför kontakta oss via våra olika mejlformulär. De gör att din fråga eller synpunkt hamnar hos rätt person.

Tips: Använd i första hand "Ställ en fråga" för att få svar på en fråga som gäller dig som privatperson eller ditt företag. Har du ett pågående ärende hos oss använder du också detta formulär.

Mina meddelanden – samla myndighetspost digitalt

Mina meddelanden är en tjänst som gör att du kan samla din myndighetspost digitalt. För att komma igång med tjänsten behöver du en säker e‑brevlåda i Min myndighetspost. Snart kan du välja bland fler brevlådeoperatörer.

Läs mer på minameddelanden.selänk till annan webbplats

Mina meddelanden har tagits fram i ett samarbete mellan Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket.

Vi varnar för falsk e-post som ser ut att komma från Skatteverket. Öppna inte dessa e-postmeddelanden då de kan innehålla virus, släng dem direkt. Är du orolig kan du kontakta din egen it-support. Du behöver inte kontakta oss om du har fått ett sådant meddelande. Vi har polisanmält detta.

Mejla
Skatteverket

Till toppen