På skatteverket.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Logotyp, till startsidan

Välkommen till dialogmöte om delningsplattformar

Driver eller representerar du en digital plattform som för samman leverantörer och användare inom delningsekonomin? Då vill vi gärna veta hur du upplever dina kontakter med Skatteverket. Välkommen till oss måndagen den 27 mars!

 

  • Upplever du några utmaningar eller svårigheter i dina kontakter med oss?
  • Vet du när och hur du ska lämna momsdeklaration, eller när du måste lämna kontrolluppgift på utbetalda ersättningar även om du kanske inte formellt är arbetsgivare?
  • Har du rättsliga frågor som rör skatter och avgifter eller har du idéer om hur vi kan förenkla och göra det lätt att göra rätt för att skapa en bra upplevelse för dig i dina kontakter med Skatteverket?
Händer

Välkommen till oss på Skatteverket för en dialog om hur vi tillsammans kan identifiera problem och utmaningar och diskutera hur vi gemensamt kan hitta lösningar.

Mer om dagen

Under dagen kommer vi tillsammans att diskutera olika områden. Du får även tillfälle att ställa rättsliga, tekniska och praktiska frågor till expertpanelen som består av representanter från Skatteverket och några plattformsföretag. I pauserna finns tid och möjlighet att mingla och att få information om några av Skatteverkets digitala tjänster och pågående utvecklingsarbete.

Passa gärna på att påverka innehållet i dagen genom att föreslå områden som du vill diskutera eller få information om i samband med att du anmäler dig!

Varmt välkommen!

Solna, måndagen den 27 mars 2017, kl. 09.30-15.00

Adress

Skatteverkets huvudkontor
Hörsalen, Korta gatan 10
Solna

Kontaktperson

Hillevi Rönström (praktiska frågor)
hillevi.ronstrom@skatteverket.se

Rebecca Filis (övriga frågor)
rebecca.filis@skatteverket.se

Program

Deltagandet är gratis och vi bjuder på en lätt lunch. Kaffe serveras från klockan 09.30. Mötet börjar klockan 10.00.

9.30 Registrering, kaffe och mingel

10.00 Mötet börjar - deltagarna väljer diskussionsområden. Diskussioner i mindre grupper om de områden och utmaningar som deltagarna har valt.

12.15 Lunch

13.00 Mötet fortsätter – frågestund och panelsamtal med expertpanelen.

Ca 14.30–15.00 Avslutning, kaffe och mingel

Det finns 128 lediga platser kvar.
Anmälan till träffen
Vad vill du prata om?
Multiple selectionMultiple selection

PUL-information
De uppgifter som du lämnar i anmälan använder Skatteverket för att administrera din anmälan och för genomförande av den aktuella träffen samt kursutvärdering. Alla personuppgifter gallras efter att informationstillfället är genomfört. Ansvarig för behandlingen av personuppgifter är Skatteverket.
Observera att uppgifter som lämnas till en myndighet ofta betraktas som uppgifter i en allmän handling och att de därför kan vara tillgänglig för alla med stöd av tryckfrihetsförordningen.
Har du frågor angående behandling av personuppgifter alternativt handlingsoffentlighet eller sekretess, kan du kontakta Skatteupplysningen 0771-567 567.

Avbokning

Här avbokar du dig från informationsträffen.

Skatteverket

Till toppen