På skatteverket.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Logotyp, till startsidan

Vi erbjuder

1

Attraktiv arbetsplats för dig

Skatteverket står ofta mitt i händelsernas centrum. Vi behöver därför ständigt anpassa vårt arbete till den föränderliga verklighet vi lever i. En mängd lagar och förordningar styr arbetet med skatter och avgifter. I vårt uppdrag ligger att aktivt påverka reglernas utformning genom att beskriva problem och föreslå förbättringar.

2

Spännande och utmanande arbetsutgifter

Våra arbetsuppgifter blir allt mer kvalificerade till följd av internationaliseringen av näringslivet och ökade kontakter över gränserna. Möjligheterna till spännande och utmanande arbetsuppgifter är stora för dig som har rätt kompetens och vill satsa.

3

Ständig utveckling

På Skatteverket har du möjligheter att själv påverka din utveckling.

Nyfikenhet och ständigt lärande är en förutsättning för att kunna göra ett bra jobb hos oss. Vi utvecklar oss själva och verksamheten genom att dela med oss av kunskaper och erfarenheter. Vi ser till att du får rätt utbildning för ditt arbetsområde och höjer din kompetensnivå.

Medarbetarpolicy

Siktar du på att bli chef? Du som har ledaregenskaper erbjuds ett unikt ledarskapsprogram. I det ingår bland annat mentorskap och stora möjligheter till personlig utveckling. Satsar du på en karriär som specialist? På Skatteverket finns det många intressanta områden och utvecklingsvägar. Du och din chef tar fram en individuell utvecklingsplan.

Vi erbjuder
Skatteverket

Till toppen