På skatteverket.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Jag förstår
Meny
Logotyp, till startsidan

Inkomstdeklaration 2

Inkomstdeklaration 2 ska lämnas av aktiebolag och ekonomiska föreningar. Tjänsten är öppen för de med räkenskapsår som slutar mellan 1 september och 31 december 2014.

För bolag med räkenskapsår som slutar mellan den 1 januari och 30 april 2015 eller 1 maj och 30 juni 2015 öppnar e-tjänsten den 7 september 2015.

Observera att om ni skickat in er deklaration på pappersblanketten kan ni inte logga in e-tjänsten för att se att er deklaration har registrerats.

Logga in till e-tjänsten

  •   För närvarande fungerar det inte att skriva under och skicka in uppgifter med kombinationen Windows 10 och den nya webbläsaren Edge. Vänligen använd t ex Chrome eller Firefox.


Öppettider: 07-03

Om inloggningen

Mobil e-legitimation

Använd Mobilt BankID för att logga in på din dator.

Våra e-tjänster

Lär dig mer om våra smarta e-tjänster för företagare.

INK2 R och INK2 S

Observera att ni inte kan lämna Räkenskapsschemat (INK2 R) och Skattemässiga justeringar (INK2 S) via e-tjänsten. Skicka in dessa via filöverföringstjänsten eller på papper.

Ombud

Har ni någon som sköter din ekonomi? I tjänsten Ombud och behörigheter kan ni enkelt lägga till en person som ombud för att lämna era deklarationer och hantera ert skattekonto.

Inkomstdeklaration 2 (aktiebolag och ekonomiska föreningar)
Skatteverket

Till toppen