På skatteverket.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Jag förstår
Meny
Logotyp, till startsidan

Inkomstdeklaration 2

Inkomstdeklaration 2 ska lämnas av aktiebolag och ekonomiska föreningar. Tjänsten är öppen för de med räkenskapsår som slutar mellan den 1 september och den 31 december 2014 och den 1 januari och den 30 juni 2015.

För bolag med räkenskapsår som slutar mellan den 1 juli och den 31 augusti 2015 öppnar e-tjänsten den 19 oktober 2015.

Observera att om ni skickat in deklarationen på pappersblanketten kan ni inte logga in e-tjänsten för att se om den har registrerats.

Viktig information

    För närvarande fungerar det inte att skriva under och skicka in uppgifter med kombinationen Windows 10 och den nya webbläsaren Edge. Vänligen använd till exempel Chrome eller Firefox

Logga in till e-tjänsten

Öppettider: 07-03

Om inloggningen

Mobil e-legitimation

Använd Mobilt BankID för att logga in på din dator.

Våra e-tjänster

Lär dig mer om våra smarta e-tjänster för företagare.

INK2 R och INK2 S

Observera att ni inte kan lämna Räkenskapsschemat (INK2 R) och Skattemässiga justeringar (INK2 S) via e-tjänsten. Skicka in dessa via filöverföringstjänsten eller på papper.

Ombud

Har ni någon som sköter din ekonomi? I tjänsten Ombud och behörigheter kan ni enkelt lägga till en person som ombud för att lämna era deklarationer och hantera ert skattekonto.

Inkomstdeklaration 2 (aktiebolag och ekonomiska föreningar)
Skatteverket

Till toppen