På skatteverket.se använder vi kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda vår webbplats godkänner du detta. Vad är cookies?

Jag förstår
Meny

Just nu är det svårt att ringa in sin deklaration på telefon 020-56100. Vi jobbar på att lösa problemet så snart som möjligt. 

Just nu kan det vara svårt att komma fram till Skatteverkets växel, på grund av tekniska problem.

Logotyp, till startsidan

Ansökan om Momsåterbetalning / Application regarding VAT-refund

SKV 5811

Ladda ner

Utgåva 5, utgiven i juni 2010. Antal sidor: 2

Information

Blanketten ska användas vid ansökan om återbetalning av moms till utländskt företag från Albanien, Bosnien-Hercegovina, Färöarna, Grönland, Island, Makedonien, Montenegro, Serbien och Turkiet.

Från och med den 1 juli 2013 ska ansökan från Kroatien lämnas elektroniskt via den kroatiska skattemyndighetens hemsida.

Företagare från övriga länder utanför EU:s mervärdesskatteområde, ska använda blankett SKV 5801länk till annan webbplats.

Ansökningsblankett och bilagor ska skickas till/Send your application to:
Skatteverket
Utlandsskattekontoret
SE-205 31 Malmö
Sverige

Fax: 010 574 62 03
E-post: uk.malmo@skatteverket.se

Vart skickar jag blanketten?

Skicka blanketten till den adress som står på blanketten. Om det inte står någon adress där kan du skicka blanketten till ditt skattekontor.

För att kunna öppna filen och läsa den behöver du ett program som kan läsa pdf-filer. Behöver du installera ett program, exempelvis Adobe Reader, kan du ladda ner det från internet. Tips om pdf-dokument

Ansökan om Momsåterbetalning / Application regarding VAT-refund
Skatteverket

Till toppen