På skatteverket.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

För närvarande har vi vissa störningar i telefonin till skatteupplysningen.

Logotyp, till startsidan

Skatteanmälan för utländska företagare

SKV 4632

Ladda ner

Utgåva 3, utgiven i augusti 2014. Antal sidor: 4

Information

Blanketten ska användas av utländska företagare som ska bedriva näringsverksamhet i Sverige och ansöka om F-skatt, göra anmälan om momsregistrering respektive arbetsgivarregistrering.

Företagare från Albanien, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Danmark, Frankrike, Färöarna, Grekland, Grönland, Island, Italien, Kroatien, Makedonien, Montenegro, Polen, Portugal, Rumänien, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Ungern, Tjeckien, Turkiet, Tyskland och Österrike ska skicka ifylld anmälan till:

Skatteverket
Utlandsskattekontoret
SE-205 31 Malmö
Sverige

Företagare från övriga länder ska skicka anmälan till:

Skatteverket
Utlandsskattekontoret
SE-171 94 Solna
Sverige

Vart skickar jag blanketten?

Skicka blanketten till den adress som står på blanketten. Om det inte står någon adress där kan du skicka blanketten till ditt skattekontor.

För att kunna öppna filen och läsa den behöver du ett program som kan läsa pdf-filer. Behöver du installera ett program, exempelvis Adobe Reader, kan du ladda ner det från internet. Tips om pdf-dokument

Skatteanmälan för utländska företagare (SKV 4632)
Skatteverket

Till toppen