På skatteverket.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

För närvarande har vi vissa störningar i telefonin till skatteupplysningen.

Logotyp, till startsidan

KU10 – Kontrolluppgift från arbetsgivare m.fl.

SKV 2300

Inkomstår

Din PDF-blankett skapas. Nedladdningen börjar inom några sekunder längst ner i detta fönster...
Övriga relaterade blanketter SKV-nr
KU10 – Income statement from employers etc. (SKV 2300) SKV 2300

För dig som surfar med mobil eller surfplatta

Denna blankett kan fyllas i direkt på datorn. Därför går den bara att öppna på en dator med Windows eller Mac OS X och programmet Adobe Reader.

Information

Den här blanketten ska användas av den som ska lämna kontrolluppgifter om löner m.m.

Blanketten Sammandrag av kontrolluppgifter (SKV 2304) ska alltid lämnas samtidigt med kontrolluppgifter, om de lämnas på papper. Använder du e-tjänsten behöver du inte lämna ett sammandrag av kontrolluppgifterna. Sammandrag - Kontrolluppgifter SKV 2304öppnas i nytt fönster

Använd våra e-tjänster

Ett mycket enkelt sätt att lämna kontrolluppgifter på – i stället för att lämna på papper – är att du själv fyller i uppgifterna direkt i e-tjänsten Lämna kontrolluppgifter. E-tjänsten ersätter de tidigare kontrolluppgiftsblanketterna som du kunde fylla i på webben.

Vart skickar jag blanketten?

Skicka blanketten till den adress som står på blanketten. Om det inte står någon adress där kan du skicka blanketten till ditt skattekontor.

För att kunna öppna filen och läsa den behöver du ett program som kan läsa pdf-filer. Behöver du installera ett program, exempelvis Adobe Reader, kan du ladda ner det från internet. Tips om pdf-dokument

KU10 – Kontrolluppgift från arbetsgivare m.fl. (SKV 2300)
Skatteverket

Till toppen